Eigen baas worden, parttime werken of toch assortiment uitbreiden...

Word jij onze nieuw LA Tan Specialist?

Spray tannen is niet meer weg te denken uit Nederland.  Vele klanten hebben de weg naar de spray tan gevonden.  Ieder om zijn eigen beweegredenen (bruiloft, feestje, vakantie, toneel maar ook zeker de reden om gezond bruin te worden.) De markt is groeiende. Waarom start je niet? Ideaal om jouw assortiment te vergroten of parttime thuis te werken. De startkosten zijn laag en de marges zeer goed. 

Reden om te starten:

Parttime werken

Goede inkomensmogelijkheden

Als LA Tan Expert kun je zelf bepalen hoeveel je wil werken en wat je gaat verdienen. De vraag is groot en interesse genoeg, vooral onder mensen die al eerder huidkanker hebben gehad. In het volgende kopje kun je zien wat de  mogelijke verdiensten zijn.

Prima te combineren

Omdat je jouw eigen agenda beheert, kun je dit prima combineren met werk, studie of je gezin. 

Prima balans

Omdat je flexibele werktijden hebt creëer je een goede balans tussen werk en privé. 

Goede persoonlijke begeleiding

LA Tanning Nederland vind het erg belangrijk dat je goed uit de startblokken komt. Zo hebben we cursussen om te volgen, maar staan we ook zo altijd voor je klaar. We zijn altijd bereikbaar.

 

Vanuit huis werken

Je kunt je studio ook vanuit huis hebben. Vele salons zijn zo gestart. Het voordeel is dat je geen extra kosten hebt en geen tijdverlies met naar je werk toe rijden. 

 

Uitbreiding Assortiment

Groter aanbod

Door spraytannen op te nemen in jouw assortiment kun je je bestaande klanten meer aanbieden. Uit onderzoek is gebleken dat 50% van de bestaande klanten in een beauty salon ook interesse hebben in spray tan.

 

Trekt nieuwe klanten aan

Door spray tan in je assortment op te nemen, krijg je ook veel nieuwe klanten. Spray tan is hot en mensen zijn erg zoekende naar een gezonde manier van bruin worden. Deze nieuwe klanten kun je ook de rest van jouw assortiment laten zien.

 

Omzet verhogend

Om LA Tan Expert te worden zijn de investeringen niet al te hoog. Je hebt ze snel weer terugverdiend. Verder op deze site wordt duidelijk het verdienmodel beschreven. Er wordt verder goed uitgelegd wat je allemaal nodig hebt. Ook leveren we goede cursussen om vliegend uit de startblokken te komen.  

Lage opstartkosten

De opstartkosten om een LA Tan Expert te worden zijn niet al te hoog. Dit hebben we expres gedaan, omdat je ook nog tijd moet investeren om het aan te leren. Voor ons is het belangrijk dat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Dit doen we in een vorm van examen, waarna je een certifcaat behaald.

Goede persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is erg belangrijk. Je moet iemand hebben waar je op kunt terugvallen en alle vragen kunt stellen. Ook als je al langer aan het tannen bent. Elk seizoen, type klant, bruidje, vakantie, feestje is weer anders. Wij staan altijd voor jullie klaar en helpen jullie het hele jaar door.

Verdien model

Mogelijke inkomsten

IN EIGEN STUDIO

Gem. prijs Tan

Klanten per dag

Inkomen

per dag

Inkomen

per week

Inkomen 

per mnd

Inkomen per jaar

Studio €30,- 

4

€120,-

€600,-

€2400,-

€28800,-

Studio €30,-

6

€180,-

€900,-

€3600,-

€43200,-

Studio €30,-

8

€240,-

€1200,-

€4800,-

€ 57600,-

Studio €30,-

12

€360,-

€1800

€7200

€86400,-

ON THE ROAD

Gem. prijs Tan

Klanten per dag

Inkomen

per dag

Inkomen

per week

Inkomen 

per mnd

Inkomen per jaar

Mobiel

€45,- 

4

€160-

€800,-

€3200,-

€38400,-

Mobiel €45,-

6

€270,-

€1350,-

€5400,-

€64800,-

Mobiel

€45,-

8

360-

€1800,-

€7200,-

€ 86400,-

Gegeven door:

Vera van der Sterren geeft al jaren cursussen aan startende salons. Zij weet precies hoe je het beste klanten kunt informeren, begeleiden en aan je binden.  Ze geeft de startende salon het vertrouwen en kennis om goed uit de startblokken te komen.

Vele salons heb ik succesvol opgestart. Een mooi reis waar leuke nieuwe contacten uit ontstaan en vele tevreden klanten over heel Nederland.  

Begeleiding

Wij staan voor u klaar:

 1. 1
  Persoonlijk
  U ons altijd bellen voor vragen. Wij geven graag persoonlijk advies. Ook geven wij persoonlijke tanning cursussen. 
 2. 2
  Online
  Online kunt u bij ons alle producten kopen in de webshop. Ook kunt u ons mailen en geven bieden wij  de online spray tan cursus aan. 
 3. 3
  Marketing
  LA Tanning Nederland heeft mooie marketing producten voor in u salon. Zo hebben wij onze brochure, die u kunt personaliseren. Maar ook posters en banners zijn bij ons te verkrijgen. 

Wat wilt u nog weten om te starten?

Wij geven u graag persoonlijk advies

Investering

Om goed te kunnen starten heb je een goede tanningmachine nodig. Onze start tanningmachine de Tan Handy is uitermate geschikt om te starten. Het apparaat tant rustig, maakt duidelijke banen is licht in gebruik. Daarnaast heb je een goede pop up tent nodig, de juiste tanning lotion en een perfecte training. Alles zit in het starterspakket om te kunnen beginnen. Het prettig is dat de omzet groter is dan de investering van dit starterspakket. 

Starterspakket

Met een kleine investing kun je al beginnen met spray tannen. Je moet beschikken over een goede tanning machine, een tent waarin de klanten kunnen staan en de juiste tanning lotion. Dit alles bevat de Startersset! 

Tanning machine

Deze professionele draagbare tan machine met Micro-Whirlwind Technology is de nieuwe generatie spray tanning machines. Lichtgewicht, compact en mobiel. Ideale kleine machine. De nieuwe excess 3 applicator pistool met stainless steel componenten zorgen voor spray tan controle en reduceert de overspray. 

Tanning Lotions

De tanning lotions in het starterspakket zijn ideaal om alle variaties uit te proberen en de beste kleur voor de klant te bepalen.

LA Tanning producten zijn van de allerbeste kwaliteit en maken gebruik op de allernieuwste technieken, gemaakt voor een specifieke kleur. Deze vloeistof wordt gemaakt van DHA (Dihydroxyacetone). Dit is een 100% natuurlijke stof die eco gecertificeerd is.

Sky light pop up tent

Deze spray tanning tent is uniek vanwege de volledig transparante top. Hij is bijzonder stevig en toch heel eenvoudig in- en uit te klappen. 

Online Cursus 

In onze startersset zit standaard de online cursus in meegenomen. Zodat wij zeker weten dat jij goed uit de startblokken komt.

Gecertificeerde Beginners Cursus

Deze beginnerscursus duikt in de ware basisprincipes van Spray Tan, zodat je je goed geïnformeerd en zelfverzekerd kunt voelen om je eigen Spray Tan salon te openen . Heerlijk om werk te doen, waar je klant blij mee maakt, geld verdienen waar je alleen maar van hebt gedroomd en een flexibele levensstijl hebben waar je misschien nooit aan hebt gedacht mogelijk. Perfect voor beginnende artiesten die geïnteresseerd zijn in het leren perfectioneren van hun spraytan-kunstenaarschap.

Ons doel: deskundig, zelfverzekerd starten met je eigen Spray Tan Salon.

Reviews

What they say

Karin Louwhoff 

LA-Tanning Nederland staat voor kwaliteitsproducten, snelle levering, goede service. Kortom hier moet je zijn voor je tanninglotions, apparatuur en andere toebehoren.

Bobby-Lee Bakkum

Producten nog niet geprobeerd maar, ontzettend tevreden met de extra service!

faq

Waarom LA Tanning Lotions?

 • Breed assortiment kleuren, waarmee je specifieker de natuurlijke teint bruin die jouw klant vraagt benadert.
 • Tanning lotion die minimaal 7 dagen mooi op kleur blijft.
 • Tanning lotion die snel droogt, niet plakt en daardoor bijna niet afgeeft.
 • Een Tanning lotion gebruikt die het vertrouwen heeft van Marie Claire en de makers van Games of Thrones.
 • In meerdere verpakkingsformaten (1l, 500ml 250 ml of 100 ml) te verkrijgen.

Wie zijn de LA Tan Fans?

LA Tanning heeft een grote fanclub bestaande uit bekende artiesten. Bovendien is de tanning lotion als beste verkozen in de Marie Claire. Tenslotte zijn de producten van La Tanning gebruikt in de hitserie Games of Thrones.  

Wat zit er in de LA Tanning Lotions?

LA Tanning producten zijn van de allerbeste kwaliteit en maken gebruik op de allernieuwste technieken, gemaakt voor een specifieke kleur. Deze vloeistof wordt gemaakt van DHA (Dihydroxyacetone). Dit is een 100% natuurlijke stof die eco gecertificeerd is. Deze vloeistof is geur-, parabenen- en alcoholvrij.

LA Tanning vloeistoffen zijn gemaakt van de allerhoogste ingrediënten, waaronder Aloe Vera en vitamines. Deze stoffen zorgen ervoor dat uw huid niet uitdroogt of snel kleur verliest. Daarnaast worden er witte- en groene thee extracten gebruikt die ook een werking hebben als anti-oxidant.

Bestellen en betalen

V: Hoe kan ik betalen? 

A: Betalen kan via iDeal, Bancontact, KBC en CBC. Wij rekenen nooit transactiekosten. Als je de bestelling op wilt halen bij ons op kantoor, kun je betalen door middel van PIN of iDeal.

V: Kan ik op rekening bestellen?

A: Het is niet mogelijk om op rekening te bestellen. 

Verzending en levering

V: Wat kost verzending?

A: Gratis levering bij minimale bestelling van 50 Euro. 

V: Waar verzenden jullie mee?

A: Doorgaans verzenden wij onze orders met PostNL, 

V: Krijg ik Track en Trace informatie?

A: Na verzending krijg je automatisch een e-mail met een track-trace nummer. Deze kun je gebruiken op de website van PostNL of DHL.

Retour en garantie

V: Help! Ik wil retourneren maar ik weet niet hoe.

A: Vervelend om te horen dat jouw bestelling niet bevalt. Stuur een email naar info@latanningnederland.nl om te melden dat je wilt retourneren. Je hoeft geen verzendkosten te betalen.

V: Hoe lang heb ik recht op retourneren?

A: Alle klanten van LA Tanning Nederland hebben recht op 14 dagen retourneren na het plaatsen van de order, mits de goederen ongebruikt en in de verpakking zitten.

V: Kost retourneren geld?

A: Retourneren bij LA Tanning Nederland is helemaal gratis. Na het melden van jouw probleem maken we een retourlabel aan, je kunt daarna het pakket kosteloos inleveren bij een PostNL pakketpunt. 

Wilt u meer informatie lezen klik dan op deze link LA Tanning Nederland 

Nog vragen?

Meld je aan voor persoonlijk advies!

Lotions in vele maten