LA Tan Expert

Op zoek naar....

Wordt jij onze nieuwe

 LA Tan Expert? 

Spray tannen is niet meer weg te denken uit Nederland. Vele klanten hebben de weg naar de spray tan gevonden. Ieder om zijn eigen beweegredenen. Of dat het nu bruiloften, feestjes, vakantie, toneel, artieste,  maar ook  om gezond bruin te worden. De markt is groeiende. Waarom start jij niet met een Spray Tan Salon?

Starterspakket

Met een kleine investing kun je al beginnen met spray tannen. Je moet beschikken over een goede tanning machine, een tent waarin de klanten kunnen staan en de juiste tanning lotion. Dit alles bevat de Startersset! 

Tanning machine

Deze professionele draagbare tan machine met Micro-Whirlwind Technology is de nieuwe generatie spray tanning machines. Lichtgewicht, compact en mobiel. Ideale kleine machine. De nieuwe excess 3 applicator pistool met stainless steel componenten zorgen voor spray tan controle en reduceert de overspray. 

Tanning Lotions

De tanning lotions in het starterspakket zijn ideaal om alle variaties uit te proberen en de beste kleur voor de klant te bepalen.

LA Tanning producten zijn van de allerbeste kwaliteit en maken gebruik op de allernieuwste technieken, gemaakt voor een specifieke kleur. Deze vloeistof wordt gemaakt van DHA (Dihydroxyacetone). Dit is een 100% natuurlijke stof die eco gecertificeerd is.

Sky light pop up tent

Deze spray tanning tent is uniek vanwege de volledig transparante top. Hij is bijzonder stevig en toch heel eenvoudig in- en uit te klappen. 

Online Cursus 

In onze startersset zit standaard de online cursus in meegenomen. Zodat wij zeker weten dat jij goed uit de startblokken komt.

Wat wilt u nog weten om te starten?

Wij geven u graag persoonlijk advies

Investering

Om goed te kunnen starten heb je een goede tanningmachine nodig. Onze start tanningmachine de Tan Handy is uitermate geschikt om te starten. Het apparaat tant rustig, maakt duidelijke banen is licht in gebruik. Daarnaast heb je een goede pop up tent nodig, de juiste tanning lotion en een perfecte training. Alles zit in het starterspakket om te kunnen beginnen. Het prettig is dat de omzet groter is dan de investering van dit starterspakket. 

Begeleiding

Wij staan voor u klaar:

 1. 1
  Persoonlijk
  U ons altijd bellen voor vragen. Wij geven graag persoonlijk advies. Ook geven wij persoonlijke tanning cursussen. 
 2. 2
  Online
  Online kunt u bij ons alle producten kopen in de webshop. Ook kunt u ons mailen en geven bieden wij  de online spray tan cursus aan. 
 3. 3
  Marketing
  LA Tanning Nederland heeft mooie marketing producten voor in u salon. Zo hebben wij onze brochure, die u kunt personaliseren. Maar ook posters en banners zijn bij ons te verkrijgen. 

faq

Waarom LA Tanning Lotions?

 • Breed assortiment kleuren, waarmee je specifieker de natuurlijke teint bruin die jouw klant vraagt benadert.
 • Tanning lotion die minimaal 7 dagen mooi op kleur blijft.
 • Tanning lotion die snel droogt, niet plakt en daardoor bijna niet afgeeft.
 • Een Tanning lotion gebruikt die het vertrouwen heeft van Marie Claire en de makers van Games of Thrones.
 • In meerdere verpakkingsformaten (1l, 500ml 250 ml of 100 ml) te verkrijgen.

Wie zijn de LA Tan Fans?

LA Tanning heeft een grote fanclub bestaande uit bekende artiesten. Bovendien is de tanning lotion als beste verkozen in de Marie Claire. Tenslotte zijn de producten van La Tanning gebruikt in de hitserie Games of Thrones.  

Wat zit er in de LA Tanning Lotions?

LA Tanning producten zijn van de allerbeste kwaliteit en maken gebruik op de allernieuwste technieken, gemaakt voor een specifieke kleur. Deze vloeistof wordt gemaakt van DHA (Dihydroxyacetone). Dit is een 100% natuurlijke stof die eco gecertificeerd is. Deze vloeistof is geur-, parabenen- en alcoholvrij.

LA Tanning vloeistoffen zijn gemaakt van de allerhoogste ingrediënten, waaronder Aloe Vera en vitamines. Deze stoffen zorgen ervoor dat uw huid niet uitdroogt of snel kleur verliest. Daarnaast worden er witte- en groene thee extracten gebruikt die ook een werking hebben als anti-oxidant.

Bestellen en betalen

V: Hoe kan ik betalen? 

A: Betalen kan via iDeal, Bancontact, KBC en CBC. Wij rekenen nooit transactiekosten. Als je de bestelling op wilt halen bij ons op kantoor, kun je betalen door middel van PIN of iDeal.

V: Kan ik op rekening bestellen?

A: Het is niet mogelijk om op rekening te bestellen. 

Verzending en levering

V: Wat kost verzending?

A: Gratis levering bij minimale bestelling van 50 Euro. 

V: Waar verzenden jullie mee?

A: Doorgaans verzenden wij onze orders met PostNL, 

V: Krijg ik Track en Trace informatie?

A: Na verzending krijg je automatisch een e-mail met een track-trace nummer. Deze kun je gebruiken op de website van PostNL of DHL.

Retour en garantie

V: Help! Ik wil retourneren maar ik weet niet hoe.

A: Vervelend om te horen dat jouw bestelling niet bevalt. Stuur een email naar info@latanningnederland.nl om te melden dat je wilt retourneren. Je hoeft geen verzendkosten te betalen.

V: Hoe lang heb ik recht op retourneren?

A: Alle klanten van LA Tanning Nederland hebben recht op 14 dagen retourneren na het plaatsen van de order, mits de goederen ongebruikt en in de verpakking zitten.

V: Kost retourneren geld?

A: Retourneren bij LA Tanning Nederland is helemaal gratis. Na het melden van jouw probleem maken we een retourlabel aan, je kunt daarna het pakket kosteloos inleveren bij een PostNL pakketpunt.